Goo Goo Dolls-Magnetic

ReviewJune 12, 2013Requiem for Music

Uzun bir müzik geçmişine sahip olan Amerikan rock grubu Goo Goo Dolls, 9 Ağustos 2012′de kaydına başladıkları “Magnetic” adlı onuncu albümlerini 6 Mayıs 2013 tarihinde yayınladılar. John Rzeznik başta olmak üzere tüm grup üyeleri bu albümlerinden oldukça gurur duyduklarını her fırsatta dile getiriyorlar.
Grubun vokalisti, gitaristi ve söz yazarı John Rzeznik’in bu yaz içinde evlenmesi albümün genel havasını olumlu bir şekilde etkilemiş. 11 şarkının tümünde bu enerji oldukça bariz.
Uzun bir aradan sonra Magnetic’le dönen grup yine beklentilerimizi boşuna çıkarmadı. Albümün ön plana çıkan şarkısı ‘Rebel Beat’ dinlediğimde Goo Goo Dolls’un da çoğu rock grup gibi kar amaçlı pop müziğe kaydığını düşündüm. Neyse ki diğer şarkıları dinledikçe bildiğimiz Goo Goo Dolls’un hala aynı şekilde ayakta duruyor olması beni çok mutlu etti. Kişisel olarak albümdeki favori şarkılarım ‘Slow It Down’ ve ‘Keep The Car Running’ olmakla beraber albümün genelini çok beğendiğimi söyleyebilirim. Özellikle ‘Slow It Down’ şarkısı bana 90′ların sonundaki Goo Goo Dools’u anımsattı ve bu özelliği diğer şarkıların içinde dikkatimi olumlu yönde çekmesini sağladı.
Albüm dijital platformlarda ulaşılabilir olduğu gibi içinde canlı iki performansın da bulunacağı deluxe versiyonu yakında yayınlanacak – ‘Home’ ve ‘Black Balloon’

Related